Informačný portál o mágii a ezoterike.Nájdete tu channelingy,info o anjeloch,mágii a ezoterike atď...

Takzvaný koniec sveta v roku 2012

18.01.2010 17:12

Určite ste už počuli o konci sveta ktorí má prísť v roku 2012.Básni sa o vojnách a všeličom inom otázka ale znie čo nás čaká v roku 2012?Je to len nová doba teda zem prejde z 3. dimenzie do 4.dimenzie niet sa čoho obávať len treba na sebe pracovať aby ste išli do ďalšej dimnzie.Tu sú odpovede od Archanjela Michaela:

Ja: Michael čo nás čaká v roku 2012?

Michael: Prechod do novej 4 rozmernej dimenzie.

Ja: Ako to bude prebiehať?

Michael:Príde k osvieteniu a skrištalizovaniu tiel ľudí ktorí tam idú tý ostatní sa vytočia na maximum a je možné že keď sa taký 2 stretnú tak sa možno aj pozabíjajú.

Ja:Ako sa máme nato pripraviť a pomôcť zemi s prestupom?

Michael:Treba Hovoriť Gayatri mantru a aktivovať si 12 vláknovú dna.

Ja:Ako si aktivovať 12 vláknovú DNA?

Michael:Na internete je nato hudba skús pohľadať.

Ja:Ďakujem za odpovede.

Článok o Gayatri mantre pridám.Takže ako vidíte niet sa čoho báť ale treba si so sebou všade brať humor,optimizmus, super náladu a pomôžte vaším blízkym s prestupom.Vpodstate ide o to že sa oddelí zlo od dobra.Gayatri mantra pomáha preskočiť zemi do ďalšej dimenzie pomáha preskočiť aj Vám do ďalšej dimenzie a vytvára okolo Vás ochranný štít.Takže prajem Vám ceľa šťastia a prijemný prestup. :)  

Hudba na aktiváciu 12 vláknovej DNA:

Tu je link na stiahnutie hudby na aktiváciu 12 vláknovej DNA ale sú tam len 3 nahrávky zo 4 takže keď nemáte všetky 4 cdčká je dobré si to dorobiť týmito nahrávkami:

Túto i ostatné nahrávky si treba púšťať opakovane, aby sa dosiahol požadovaný účinok. Pre každého bude asi individuálne, ako rýchlo začne na tieto vibrácie reagovať.

Druhý krok je tzv. multidimenzionálna hudba, ktorá má podobný účinok ako hudba od Shapeshifterov, ale nie je taká silná (a žiaľ, ani kvalitná). Na druhej strane, je ľahko prístupná, takže toto vyváži jej menší nedostatok … Treba ju počúvať podľa možnosti so zatvorenými očami, a “precítiť”, ako nám rozvibruje telo.

Ak ju cítime (najčastejšie začíname cítiť cez chodidlá, kde sú dve zemniace čakry, tzv. bublajúce žriedla), je to jasný signál, že prelamujeme zatuhnuté vzorce správania a myslenia a že uvoľňujeme zatuhnutú štruktúru našej DNA. Uvoľňujeme sa mimozmyslovému vnímaniu.

Teraz ešte musíme popracovať na svojom vnímaní. Na to slúžia ďalšie nahrávky, ktoré používajú solfeggio frekvencie (a nepýtajte sa ma, čo to je). Pomocou jednotlivých frekvencií sa dosahujú rôzne účinky. Ak máte problémy so strachom, skúste 396 HZ - Oslobodenie od strachu:

Potom prichádza na rad transmutácia pomocou 417 HZ - frekvencia, ktorá pomáha premieňať ťažkú, nízkofrekvenčnú vibráciu na vibráciu vyšších oktáv.

Ďalšia frekvencia 741 HZ - nám pomáha rozširovať vedomie, prehlbuje naše porozumenie a vnútornú vyrovnanosť.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=gBrocj_s-wE&eurl=https://helar.wordpress.com/2009/02/21/aktivujeme-si-12-vlaknovu-dna-1/]

Solfeggio frekvencia 852 HZ prebúdza našu intuíciu a pripravuje nás na schopnosť telepatickej komunikácie.

Ďalší stupeň je frekvencia 285 HZ - kvantové poznanie. Je to schopnosť spracovávať informácie, ktorá presahuje obvyklé materiálne kanály poznávania (napr. naše zmysly) a je skôr o precítení, ako o poznaní. Všetko, čo preciťujeme, overujeme vzhľadom na naše nadobudnuté mentálne modely, avšak po predošlých frekvenciách sú už naše mentálne modely dostatočne fluidné, aby sme dokázali prekročiť hranicu obvyklého a hranicu nášho ega či časopriestoru a skontaktovať sa s našou večnou dušou a jej spojením so zdrojom všetkého, čo existuje.

Toto nové poznanie potom potrebujeme nejako integrovať s naším doterajším poznaním. Frekvencia 639 HZ pre integrovanie štruktúr nám pomôže meditovať, harmonizovať svoje energetické štruktúry a ich nové prepojenia.

Meditačné a mentálne schopnosti posilní potom frekvencia 174 HZ , základ, ktorá súčasne lieči naše telo a emócie a začína staré i nové spájať do jedného celistvého celku.

Posledná solfeggio frekvencia je 528 HZ - zázrak, multidimenzionálna zvuková zmes liečivých frekvencií a symbolov. S ňou sme pripravení na ďalší krok.

Gayatri Mantra :

• sa nazýva aj “matka všetkých mantier”. Je to univerzálna motlitba vzývajúca Božské Slnko Života, aby nás očistilo a osvietilo. Gaya znamená životnú silu a Tri znamená “ochranca”.

• jej vibrácia aktivuje všetky naše čakry

• obklopuje spievajúceho mocným ochranným štítom

• privoláva spirituálne svetlo do nášho srdca, tela

Výslovnosť je: ÓM búr buva suvaha tat savitur varénjam bargó dévasja démahi dejó jóna pračódajá áté

Túto mantru si budete spievať po 40 dní a ešte aj po uplinutí 40 dní.Potom ju môžete nahradiť inou mantrou napr.

a mysle a pomáha dosiahnuť spirituálne osvietenie

 

Späť

Novinky

Zmena nicku

23.01.2010 13:04
Oficiálne mením svoj nick na ezoterik. Dúfam, že sa vám nové meno páči a, že spolu budeme dobre vychádzať :). 
>>

100% Článkov presunutých

23.01.2010 12:32
Konečne som presunul všetky články ktoré som chcel a začínam písať nové články. Dúfam, že sa vám nové články budú páčiť a, že tu budete chodiť i...
>>

80% Článkov presunutých

20.01.2010 11:50
Milí čitatelia už som sem presunul 80% článkov zo starého blogu.100% článkov tu bude presunutých do 2 dní.   
>>

Už 40% článkov presunutých!

18.01.2010 21:52
Milí čitatelia s radosťou vám oznamujem, že som presunul už 40% článkov zo starého blogu.Znamená to, že termín presunutia článkov do 25.1.2010 by sa...
>>

Úpravy a pridávanie článkov

18.01.2010 14:25
Milí návštevníci momentálne sa na tomto ezoterickom portáli robia úpravy a čoskoro sa pridajú všetky články zo starého blogu.Budem sa snažiť urobiť...
>>
Všetky články

Záznamy: 1 - 5 zo 5

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.