Informačný portál o mágii a ezoterike.Nájdete tu channelingy,info o anjeloch,mágii a ezoterike atď...

Liečenie pomocou prány

18.01.2010 16:44

Toto liečenie sa uskutočňuje vyslaním prány (vitálnej sily) z vášho tela do chorých a postihnutých častí liečenej osoby. Prána stimuluje bunky a tkaniny k normálnej aktivite a umožní, aby odpadový materiál opustil telo. Robí sa ťahmi rukou nad telom a ich kladením na telo. Čo je to prána? Je to životná sila, ktorá predstavuje všetku telesnú činnosť tela. Spôsobuje obeh krvi, pohyb buniek, a všetky pohyby, na ktorých je život tela závislý. Táto sila je vysielaná z nervového systému silou vôle, keď sa zameriate pri liečení na určité miesto. Pránu získate zo stravy, ktorú jete, vody, ktorej pijete, a vzduchu ktorý dýchate. Všetky formy sily a energie vychádzajú z rovnakej prvotnej príčiny, a tou je vaša ochota zvyšovať svoj vlastný potenciál a DELIŤ SA S NÍM, ktorým dosiahnete nadanie liečiť. Každý potom ovláda „dar“ liečiť.

Ako môžete zvýšiť svoju pránu? Pomocou hlbokého dýchania. Predstavte si energiu a silu prichádzajúcu pri nádychu do vášho tela. VNÍMAJTE ju. Pociťujte, ako vstupuje do všetkých častí tela. Vnímajte, ako sa pohybuje vašimi rukami a klesá do nôh. PREDSTAVTE SI, ako do Vás vstupuje láska.

Správne dýchanie vytvára rovnováhu medzi pozitívnymi a negatívnymi prúdmi. Ukľudňuje nervový systém, reguluje a spomaľuje srdcovú aktivitu, znižuje krvný tlak a podporuje trávenie. Než sa pustíte do liečenia pomocou prány, urobte tieto cvičenia na hlboké dýchanie:

1 a) pomaly vdychujte nosom a v duchu počítajte do osem

b) pomaly vydychujte nosom a počítajte do osem

2 c) pomaly vdychujte nosom a počítajte do osem

d) zadržte dych na počítanie do štyroch

e) pomaly vydychujte ústami a počítajte pri tom do osem

Pri zadržovaní dychu (bod d) pociťujte, ako láska, energia, sila, ktorú ste vdýchli, obieha vašim telom. V bode e vydychujte všetko negatívne zo svojho tela. 1. úlohu urobte jeden krát a 2. úlohu trikrát. Teraz ste pripravený začať liečiť. Najlepšie sa pracuje v skupine. Ale pokiaľ to nie je možné – ak k vám nemôže pacient prísť, pretože je v nemocnici alebo nemôže vychádzať z domu – tak okolo neho (a postele keď je to potrebné) aspoň nakreslite svojim athame kruh a kým začnete vyplňte kruh bielym svetlom. Pacient si ľahne na chrbát s hlavou obrátenou k východu (ak je to možné) nohy má mať pacient pri sebe a ruky po stranách tela. Nemusí byť nahý, ale určite by bolo lepšie, keby bol (najlepšie je keď ste obaja nahý). Mal by zatvoriť oči a sústrediť sa na to, že je obklopený guľou z bieleho svetla. Vy si kľaknite zľava k jeho nohám, ak ste pravoruký, na pravú stranu, keď ste ľaváci. Natiahnite ruky dopredu a pridržte ich dlaňami dovnútra pri jeho hlave, asi 2,5 cm od neho. Potom sa zhlboka nadýchnite, zadržte dych, a prechádzajte jednou rukou na každej strane tesne nad telom dole, aby ste sa nedotkli kože. Až budete opúšťať jeho nohy, vydýchnite a silno zatrepte rukami, ako by ste sa zbavovali vody z mokrých rúk. Tým vlastne odhadzujete negativitu, ktorú ste z neho vytiahli. Opakujte tento postup najmenej SEDEMKRÁT, radšej ale viac krát. Teraz sa na okamih pokojne posaďte a pozerajte sa na pacienta obklopeného bielym svetlom. Keď popadnete dych (zistíte že to môže byť dosť vyčerpávajúce), zopakujte vyššie uvedené dychové cvičenia – 1.úlohu jeden raz a 2. úlohu trikrát. Teraz ku skutočnému kontaktu. Položte ruky na obe strany pacientovej hlavy. Palcami sa jemne dotýkajte spánkov. Sústreďte sa (oči zavrite, ak chcete) a vyšlite do neho všetku svoju energiu. Všetka láska prechádza vašim telom do neho a pomáha ho uzdraviť. Po chvíli sa opäť posaďte a uvoľnite sa. Predstavujte si pri tom pacienta v bielom svetle. Opäť sa zhlboka nadýchnite, položte pacientovi ruku na srdce a zase do neho namierte pránickú silu. Po ďalšom odpočinku a dýchacích cvikoch položte ruky na miesto pacientovho konkrétneho problému (napríklad žalúdok, nohu, rameno) a sústreďte sem svoju energiu. Celý postup zakončí Vaše odpočívanie a predstava pacienta v bielej guli svetla.

Nebuďte prekvapený, keď sa budete po takomto cvičení cítiť fyzicky vyčerpaný. Je to úplne obvyklé. Nevšímajte si tých, ktorý tvrdia, že keď pociťujete vyčerpanie, nepostupovali ste správne. Naopak, vyčerpanie naznačuje že ste odviedli dobrú prácu.

 

Späť

Novinky

Zmena nicku

23.01.2010 13:04
Oficiálne mením svoj nick na ezoterik. Dúfam, že sa vám nové meno páči a, že spolu budeme dobre vychádzať :). 
>>

100% Článkov presunutých

23.01.2010 12:32
Konečne som presunul všetky články ktoré som chcel a začínam písať nové články. Dúfam, že sa vám nové články budú páčiť a, že tu budete chodiť i...
>>

80% Článkov presunutých

20.01.2010 11:50
Milí čitatelia už som sem presunul 80% článkov zo starého blogu.100% článkov tu bude presunutých do 2 dní.   
>>

Už 40% článkov presunutých!

18.01.2010 21:52
Milí čitatelia s radosťou vám oznamujem, že som presunul už 40% článkov zo starého blogu.Znamená to, že termín presunutia článkov do 25.1.2010 by sa...
>>

Úpravy a pridávanie článkov

18.01.2010 14:25
Milí návštevníci momentálne sa na tomto ezoterickom portáli robia úpravy a čoskoro sa pridajú všetky články zo starého blogu.Budem sa snažiť urobiť...
>>
Všetky články

Záznamy: 1 - 5 zo 5

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.